Köszüntünk a kisautók világában! Kövess minket Facebookon is! 

Elérhetőségünk:  06306900770

Nyereményjáték!

     

          Verda Börze "Mutasd a mágnest" nyereményjáték!

Sziasztok!

Egy játékra szeretnélek invitálni Titeket, amivel értékes vásárlási utalványokat nyerhettek!

Remélem sokan fogtok fotókat küldeni!

Jöjjenek a részletek!!!

Szervező és lebonyolító: A nyereményjáték szervezője a Verda Börze KFT. (Képviselő: Korompay László, adószám: 32171677-2-02, elérhetőség: 7720 Pécsvárad Pécsi út 36/a.)

Nyereményjáték időtartama: 2024. Január 08., 00:00:00 – 2024. Február 08., 23:59:59.

Nyereményjáték leírása: A játék lényege az, hogy küld el a kedvenc kisautód fotóját úgy, hogy jól látszódjon a hűtőmágnes!

A Fotókat a Facebook oldalunkra rögzített nyereményjáték posztunk alá kommentben kell küldeni.

A nyeremények akkor kerülnek sorsolásra, ha a kommentelők száma eléri a 250 főt! (Kb 3000 mágnes lett már kiküldve!)

Ki vehet részt a nyereményjátékban: A nyereményjátékban azon Magyarországon élő, 14.-ik életévét betöltött személyek vehetnek részt, aki rendelkeznek promóciós hűtőmágnessel, amit egy kisautóval lefotóznak és közzéteszik a Verda Börze Facebook oldalán -Verda Börze "Mutasd a mágnest" nyereményjáték!- szöveggel, valamint lájkolják a bejegyzést! Köszönjük, hogy be követed és megosztod az oldat!

Nyereményjáték szabályzat elfogadása: A résztvevő a részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a jelen játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadta. Amennyiben a játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni. „A Facebook teljeskörűen mentesítve van minden jelentkező vagy résztvevő részéről. Elismerjük, hogy a promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, illetve a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.”

Sorsolás: A sorsolás 2024. Február 09-én,  történik, sorsoló program segítségével.

Nyeremények: 3, azaz három nyeremény kerül kisorsolásra.

  • Díjak:
  • 1, azaz egy darab 10.000ft értékű vásárlási utalvány.
  • 1, azaz egy darab 5000 ft értékű vásárlási utalvány.
  • 1, azaz egy darab 3000 ft értékű vásárlási utalvány.

 

Nyertesek értesítése: A nyereményjáték Nyerteseit a Verda Börze Webáruház Facebook oldalán hirdetjük ki. A Nyertesekkel a Szervező 24 órán belül felveszi a kapcsolatot. Amennyiben a Nyertes a értesítéstől számított 48 órán belül nem reagál a Szervező megkeresésére, úgy a szervező pótnyertest fog sorsolni. A nyeremény kézbesítésének postaköltségét a Szervező állja.

Jog: A nyereményjáték szervezője fenntartja a jogát, miszerint a nyereményjáték részletei a későbbiek során változhatnak.

Üdvözlettel: Verda Börze Csapat!